La Salsatologia

 

La Salsatologia, onder leiding van Rey Floresvertegenwoordigd de moderne Cubaanse muziek met een vleugje van salsa en reggaeton.

Rey Flores werd geboren op 8 maart 1982 in Havana, Cuba. Zijn passie voor muziek begon al heel vroeg. Al op 10-jarige leeftijd begint hij te zingen in een kindertheater waar hij heel goede feedback en lof krijgt van het publiek.

Zijn jeugd brengt hij door met zingen in popbands, Cubaanse trio’s en quartetos. Op 20-jarige leeftijd wordt hij lid van de Cubaanse salsaband “Aché Havana”.

Met Aché Havana verlaat hij Cuba voor de eerste keer voor een tour door Europa, te gast op verschillende festivals. Terug in Cuba neemt hij als solist een demo CD op met reggaeton en rap-latino met als titel “El Sandunguero”. Het doel van La Salsatologia is het genre bekend te maken voor het brede publiek en de naam van Cuba en alle Latino’s sterk te houden.

Alle nummers zijn Spaanstalig gezongen en het volledige repertoire is eigen werk.  Muziek die Latijns-Amerika met de rest van de wereld samen brengt. 

FOTO

la_salsatologia_1

la_salsatologia_3

la_salsatologia_2

 

 

 

 

 

 

VIDEO


latinmusic_live_logo
CONTACT

Tel. +32 (0)484 07 30 06
Email: reyflores.info@gmail.com
Reynier Flores


 

salsa_beLatin_EmagazineLatinMusic